Årets första frost


Hej! Länge sen sist... Precis som vanligt. Dygnets alla timmar tycks inte räcka till... som vanligt. jag uppdaterar bloggen... aldrig... som vanligt. Så allt är som vanligt alltså! 

Men nu tänkte jag skriva ihop ett långt inlägg, dela med mig av bilder från förra fredagen! Det var så vackert med lätt dimma och årets första frostnatt. Egentligen var jag påväg någon annanstans, men bestämde mig för att ta en omväg via hästarna. Bara för att solen sken, och vädret var alldeles underbart härligt. Så här kommer en bildbomd av "hästarna i bennäs" Dagar som dessa måste man ta till vara på nuförtiden. För himlens alla moln tycks ha klumpat ihop sig direkt över Österbotten. Morgon och kväll, eftermiddag som natt så tycks det vara molnigt. Nu kanske jag drog till ganska mycket... Men ni vet alla att solen skiner väldigt sällan nuförtiden. Lycklig som en barnunge på fredag så hade jag kameran i högsta hugg och njöt av precis varenda sekund av denna underbara morgon. Mina tår var kalla, fingrarna stelfrusna, men det gjorde inte ett dugg. 
Hästarna var morgontrötta, förrutom den nya vita inhyrda som alltid är på gott humör. Men de ställde alla snällt upp som fotomodeller iallafall, och satte sig med hovarna och huvuden på precis rätta ställen så vi kunde fånga solens ljus i detaljer. Bra med hjälpsamma hästar.
En av mina drömmar är att en gång få möjlighet att fotografera på en Ranch, så försökte lite få den känslan in i bilderna, för att öva inför framtiden litegrann. "tidig morgon på ranchen - känslan"
Måste erkänna att jag hade lite problem att få kameran att fokusera. Vet inte om det berodde på det direkta soljuset, eller om det var något annat som bråkade. Men en massa bilder var ofokucerade, eller fokusen var på helt fel ställe. 


Kommentarer

Populära inlägg