Liten och Följsam



Liten blir stor... Eller iallafall STÖRRE än förrut. Tidigare då alla hormoner spökade i kroppen så var det lite dåligt med hans växande. Men nu har han vuxit jämnt sen det ordnade upp sig. Liten är han fortfarande, men han blir större. Hann hinner ju nog ännu, han är bara 4 år, och flera hästar växer ända in till 8 år... Kroppen har inte ändrat så mycket i färg dethär året, utan det är mest huvudet som har ljusnat upp! Och i manen har fortfarande kvar de bruna topparna som jag gillar så mycket! 



Och ändå, fastän har ser ut precis som tidigare, Så har han en helt annan ro i kroppen och är mycket lättare att jobba med. Det roliga är att han fortfarande är lika full med ideér och egna funderingar om hur saker och ting ska lösas ännu! Inridningen går bra också, långsamt men stabilt. Har inte hittat någon sadel som passar, så vi mårar åpåå barbacka å i grimma och bara i skritt. Syrran som vet lite mera om inridning hälper till så mycket hon orkar. :) 

Och så söker jag ju efter fodervärd åt Pirayan... Någon med erfarenhet och gärna NH-intresserad. Han kan tyvärr inte gå med ston i hagen. 

Kommentarer

  1. va fin han ser ut :)

    SvaraRadera
  2. Varför söker du fodervärd åt honom? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. skall utomlands i april nästa år och är borta någon månad! :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg