telefonbilder från vardagen (mobilinlägg)

Några dagar på Johannas villa har det blivit. Paddling, god mat, gott sällskap och havsluft!  Gott för knopp och kropp! :) 

Många sena kvällar och för lite sömn! Men det har varit värt det! Volliboll, solnedgång och sommarfeelisen är något av det bästa som finns. Man hinner sova på hösten!  :) 


Bild från Replot och Björköby. Vackert och rogivande! 

Solnedgång i Vaasa. Vi gick strandpromenaden där sent en kväll! Satt och dinglade med benen på bryggan, skrattade åt fantasifulla statyer och avslutade kvällen med choklad och te på balkongen! 

Pirayan har äntligen fått en större hage och Cobrah som kompis! Igår stod han brevid Flicka i box, och det gick bra!  Lite hingstig var han, men verkligen inte alls lika som före i vår! 

Turistar på Åland... 

Ridit Mellizza ett antal gånger! Annelie har varit med pållarna på utställning i helgen och det gick bra! Kom hem med rosett och pokal! :) 

Terasshäng här hemma med countrymusik, kaffe och ritblocket! 

Många långa promenader med denhär hästen! Nu väntar långledigt för honom, så han får smälta allt han varit med om! Nya tag mot vintern igen! Nu behöver han bara få vara häst! 

Sist, men inte minst! Fina Flicka! Hon charmar oss alla med sitt härliga humör!  Hon vet vad hon vill men är ändå lätt att komma överens med! Hittills har hon fått gå i hagen och vara häst, repa sig både psykiskt och fysiskt!  Till hösten väntar troligem lite lättare träning för henne också! :) 

Kommentarer

Populära inlägg