den blåa timmen






Gokväll! Precis då solen gått ner, så är det ett blått sken över snön förrän det börjar bli mörkt. Då ska ni pröva fota era hästar! Bilderna blir jättegranna! De får lite av en annan stämning, nästan sagolikt. Om jag inte har sagt det tidigare så säger jag det nu!
- Att fota och få stämningsfulla bilder, handlar ganska mycket om ljussättningen, men också vinkeln och landskapet!

Annars då! Lika fullt upp som vanligt. Med hela dagar i jobb och hästarna på kvällen så är det i det stora hela mitt liv just nu! Ingen tid för andra roliga saker. Men alla hästar jag har just nu lär mig så mycket att jag vill inte byta bort något. Vi har Pirayan som är... ja Pirayan. han lär mig att skratta åt hans påhitt just nu. Han är full av bus och energi. Jag har börjat skritta honom, och han studsar fram mellan varven! Så är det Ockra som är väldigt envis och behöver bli behandlad med en bestämd och lugn hand, hon lär mig tålamod. KeyJey är väldigt lik Zadira, så jag kan relatera mycket till henne med honom. Så med honom är det ganska enkelt att pröva sig fram på olika sätt.

Blogspoten krånglar fortfarnade, hade flera fina bilder som jag ville visa, men kvaliteten förstördes så otroligt mycket när jag laddade upp dem, så jag raderade dem! tråkigt nog! Jag sku ha vila vis dem så gärna! men men...

Bloggen kommer nog att uppdateras oftare senare i år! men nu hinner jag inte! Min kreativitet är det inget fel på, och jag går och funderar på en massa ideer om fotograferingen, men allt ligger på hyllan tills vidare! Det är som sagt, Pirayans månader nu!

Hoppas ni har det bra, kom ihåg att dricka varmt, ha yllestrumporna på och vara snälla mot varandra! Så hörs vi när vi hörs!

Kommentarer

Populära inlägg